Uncategorized

på lørdag skal jeg bli meg selv igjen

23. april 2010

Den første avstemmingen jeg hadde på bloggen var om jeg skulle klippe håret mitt kort. Jeg hadde langt, blondt hår nesten ned til navelen, og var egentlig veldig fornøyd med det. Eneste problemet var at jeg var lei av å se meg i speilet hver dag, og ønsket forandring. Når det gjelder håret mitt kommer jeg aldri til å tenke sånn igjen. Jeg hørte nemlig på leserne og min egen rastøshet, og dro til frisøren og klipte BOB! Håret mitt var seriøst èn centimeter langt i bakhodet. Det så bra ut da frisøren min stylet det, men i hverdagen da jeg fikset meg selv, så jeg ut som en gammel kjerring med avklipte Mr. Lee- nudler på hodet.

Her er før- og etterbilder. Plutselig følte jeg meg som en grå mus, og jeg bestemte meg for å ALDRI, ALDRI klippe håret kort igjen! Det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Håret mitt har heldigvis nådd skuldrene, men å spare hår tar tid. Å ta inn og ut clip extensions er tidkrevende og til tider vondt, så derfor har jeg bestemt meg for å sette på «permanent» extensions, og det skal jeg gjøre på lørdag!

Gleder meg som en gal : ) Skal til Kristiansand og besøke ToneSalong Xtend, der hun forhåpentligvis klarer å forvandle håret mitt fra noe jeg liker å kalle «musegrå- kort» til langt og fint igjen. Har hørt både fra Kristina og Christine at Tone er en helt fantastisk frisør, og ikke minst et fantastisk menneske. Så jeg gleder meg kjempemasse!

Er det fler enn meg som har angret bittert på en hårklipp i ettertid? Skrekk og gru….

Gleder meg i det hele tatt til å komme til Kristiansand! Det er byen hvor jeg til og med kan få sommerstemning i midten av desember, haha. Jeg skal bo hos Belinda og Kjetil, gleder meg til å gjenforenes med den lille familien min! Ahh, for en helg dette skal bli : )

No Comments

Leave a Reply