Uncategorized

god morgen, kristiansand!

24. april 2010

Goood morgen! Herlig å våkne opp på sørlandet til strålende sol. Jeg har sovet som en sumobryter i natt, og våknet opp alene i dobbeltsenga med armber og bein spredt utover alt. Tok meg en runde i leiligheten, og fant ut at sengepartneren min hadde endt opp på sofaen. Stakka r. Stakkar meg, altså. Jeg kommer aldri til å bli gift.

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og komme meg bort til ToneSalong Xtend! Gleder meg masse til å få extensions, skal bli så deilig å få langt hår igjen!

Noen av dere som kommenterer uttrykker stor frykt for at jeg skal bli en fake Barbie. Slapp’a pappa. Jeg syns det er viktigere at jeg føler meg bra, enn at alle nødvendigvis syns jeg ser så «vakker og naturlig» ut. Jeg skal jo ikke akkurat file ned nesa mi eller ta silikon, alt med lepper, hår og sånt forsvinner jo innen et halvt år om man ønsker det. Kjenner det er deilig å være med Kjetil og Belinda som har forelsket seg i botox, og som mer enn gjerne vil fikse på mer. Det ble noen interessante samtaler i går, foråsidetsånn! Hehe.

Håper alle har en fin dag, så blogges vi når jeg er blitt kvinnelig igjen. HÅR.

No Comments

Leave a Reply