Uncategorized

en liten bloggpause tar vel ingen skade

25. april 2010

Har vært sløv på bloggingen mens jeg har vært i Kristiansand, har rett og slett ikke funnet kameralinken min og vært litt latsabb. Jeg fant den nå, men nå skal jeg straks pakke og sette snuta mot Oslo. Så alle bilder og updates kommer når jeg har kommet meg hjem.

Gruer meg til å sitte på bussen i 5 timer igjen, tar alltid meg selv i å hate alle andre som sitter på bussen. Det er akkurat som om folk legger igjen de sosiale antennene sine før de går på bussen. På veien opp satt jeg ved siden av en dame som hadde dynket seg i den sterkeste dameparfymen ever, og samtidig satt og spiste en pølse som luktet sterkt av… Pølse. Håper alle oppfører seg på bussen i dag, haha. Blogges senere!

Ps. Husker dere forresten at jeg skrev at jeg ble snikfotografert på T- banen? Den skyldige har meldt seg og sendt meg bildet. Resultatet ble intet annet enn et stort lår:

No Comments

Leave a Reply