Uncategorized

jeg er hel igjen

26. april 2010

Da er jeg kommet hjem fra Kristiansand, og jeg kom hjem ti ganger vakrere enn jeg dro, hehe. Som jeg nevnte for dere skulle jeg ta extensions hos Tone på Salong Xtend, noe jeg gledet meg som en liten unge til å gjøre. Hadde hørt så mye bra fra før, og ble langt i fra skuffet. Nå er det korte, stumpete håret mitt blitt langt og fint, og jeg må si at jeg føler meg mer jentene.

Har fått mange kommentarer med slike extensions- rykter om at håret ditt faller av og blir så slitt at du må klippe det kort etterhvert. Tone satte på mine på en skånsom måte, og så lenge man drar til frisøren og fjerner dem på riktig måte i stedet for å rive og slite i dem selv, så er det jo faktisk en hårsparingsperiode. Langt hår mens man sparer til langt hår? Ja takk! : )

Man kan ha håret opptil 6 måneder, og prisene ligger fra 4.210,-. Dere kan se mer priser og info her. Trykk her for å lese om hvordan de fester håret uten at det skader ditt eget hår.

Salong Xtend har også en NETTBUTIKK, hvor de selger samme hår som jeg har fått på meg, bare i clip- varianten. Om man bare ønsker litt ekstra lengde og tykkelse i enkelttilfeller, er det jo greit å ha hår du kan ta av og på som du ønsker. Mange pleier å spørre hvilken farge jeg har i extensions, og det er enkelt å svare på: den lyseste. I dette tilfellet, ekstra lys blond.

Først måtte det litt foliestriper til i min nesten- svarte ettervekst.

Her ser dere min egen hårlengde.

Her begynner det å hjelpe! Å få extensions krever i hvert fall litt tålmodighet, hehe : ) Men det er jo ikke noe problem når frisøren er herlig og morsom å prate med.

Weee, her er alt håret i! Mangler bare en liten hårklipp for at det skal se mer naturlig ut.

Og det syns jeg det ble også! Hva syns dere?

Tusen takk for hjelpen, Tone! Du er et fantastisk menneske, og ikke minst en utrolig flink frisør. I’LL BE BACK!!

Fikk forresten et par kommentarer av flere lesere som var innom salongen og så meg! Dere er så dårlige på å komme og hilse, altså! Er jeg så skummel? Verste jeg vet er at folk smugkikker og snikfotograferer, hehe. Det er jo da man sitter igjen med en freaky følelse etterpå! : ) Jeg biter ikke jeg, med mindre… Ja, hvem jeg biter kan vi ta en annen gang.

Etter en del timer i frisørstolen, var det hjem på vinkveld hos Belinda og Kjetil, mine to familiemedlemmer som jeg savner allerede.

Jentan! Søte Veronica, Belindaen min, Kristina-som-kler-alt (hehe) og Tone- fina igjen!

Kjetil og jeg dagen derpå, hehe.

No Comments

Leave a Reply