Uncategorized

noen har så kjedelige liv at de lever gjennom andre

26. april 2010

En frisør sladrer ikke til venninnene sine om noe en kunde har fortrodd henne i frisørstolen. En lege holder selvfølgelig helt kjeft om alle sine pasienter. En bank- ansatt forteller selvfølgelig ikke vennene sine hvor mye penger folk har på konto. Så hvorfor i HELVETE skal folk gå rundt og sladre om hva JEG kjøper i butikken og hva slags tyggis jeg pleier og kjøpe?

Jeg kjenner at det freaker meg ut. Jeg blir rett og slett forbanna. Så kjære servicemennesker, som dere liker å kalle dere. Hvis en du har sett mye i media, en kjendis eller en du leser bloggen til kommer innom jobben din; forteller du da venninna di eller moren din hva vedkommende kjøpte eller gjorde på jobben din? I såfall er det like mye service i deg som det er i en nedtråkka, verdiløs hundedritt.

Kunder skal være kunder. Om noen eksponerer seg på nett eller på TV har ikke en dritt å si. Så nå skal jeg lage et lite helvete for de jeg har hørt nyss om. Så om du jobber på en undertøysbutikk hvor jeg kommer og kjøper undertøyet mitt, er det best du holder kjeft om BH- størrelsen min ; )

Ps. Fikk postet dette innlegget to ganger, så beklager til deres kommentarer som ble slettet da jeg slettet det ene innlegget!

No Comments

Leave a Reply