Uncategorized

stolt av meg selv

26. april 2010

Da jeg flyttet for meg selv var det enkelte ting jeg rett og slett ikke tenkte på – men som jeg fikk hjelp til. Og da jeg flyttet for meg selv for andre gang, nå i mars, tenkte jeg søren meg ikke på å tegne strømabbonement. Så i dag kom jeg hjem til mørk leilighet, og jeg kjente at angsten grep meg. Jeg har da ikke glemt å betale noen strømregning?! Jeg har jo ikke FÅTT noen strømregning! Så jeg gjorde som jeg alltid gjør hvis jeg ikke finner katten min som ligger gjemt under sofaen, hvis jeg ødelegger en kjole eller hvis jeg har et dilemma: jeg ringer mamma som ikke får gjort noe med problemet mitt likevel.

Etter en liten time med leting, telefonsamtaler og titting i forskjellige strømskap med meningsløse tall og nummer, har jeg STRØM igjen! Og jeg fikset det helt på egenhånd. Stolt som en hane.

Hafslund skal få litt gratisreklame, kanskje de gir meg gratis strøm?

No Comments

Leave a Reply