Uncategorized

trendbazaar dott no

29. april 2010

Hei og hopp, solstråler! Sitter dere inne og leser blogg i finværet? For en skam. Men i bunn og grunn gjør det ingenting, for nå skal vi snakke om noe som er bedre en sol og varme: shopping på nett.

Trendbazaar er en nettbutikk som inneholder mange butikker, for å forklare det enkelt og greit. De tilbyr rett og slett både butikker og privatpersoner å selge klær, sko og vesker på nettsiden sin, så der er det mange goodies å få tak i! På TrendBazaar kan også privatpersoner selge og kjøpe klær av hverandre, eneste kravene er at klærne er i helt fin stand og at det er merkeklær. Så i motsetning til mange steder hvor folk selger alt de ikke vil ha i klesskapet sitt, er det ingen fare for å finne noe dritt her.

Så her får du altså muligheten til å handle i motebutikker over hele landet, uten å gå ut døra eller surfe deg gjennom et titalls nettsider før du finner det du vil ha.

Trendbazaar har også en outlet som gjør det mulig å være med på «lagersalg» uten å dukke opp i egen person. Weee, dette blir fun!

Dere kan lese mer om konseptet her, mens skal jeg finne fram alt jeg har lyst på. Er det bare jeg som sitter og lager collager ut av det jeg vil ha i nettbutikker, og ikke minst i interiørbutikker? Da ser man liksom for seg hvordan det vil bli.

1 Comment

  • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 16:43

    Wow, marvelous weblog structure! How long have you ever been running
    a blog for? you make running a blog look easy. The entire look of your web site is magnificent, let alone the content!
    You can see similar here sklep internetowy

  • Leave a Reply