Uncategorized

kan ikke huske hvordan det var å være 19 en gang

30. april 2010

JAJA. Gårskvelden skulle egentlig bare bli rolig, men hodepinen og feberen forteller meg at det ble noe annet. Startet med et par venner og tre flasker med herlig drikke på sjøen, og så tok vi noen runder på Åpen Bar. Deretter gikk turen hjem for å skifte til kjole, og så videre til «anonymt utested» hvor de sa jeg ikke om inn fordi jeg er NITTEN år gammel . Jaja, kjære eier. Hvis jeg er for ung til å være på utestedet ditt, er jeg kanskje for ung til at du sender meg sleasy meldinger på Facebook også? Eller ble du furt fordi jeg ikke svarte deg? Dessuten fylte jeg tjue for LENGE siden. Hehe. Så satte vi oss på Solliis (verdens hyggeligste dørvakt) og så gikk turen til vårfest for Unge Høyre. Der stilte jeg opp på bilder og signerte russebukser: kjempepolitisk. Jaja, det var hyggelig da! Next: TROMPETEN. Og der ble vi heldigvis ikke lenge nok til å synge, for jeg bestemte meg for å ta kvelden da en dude med «Chill»- tatovering veltet to av ølene mine.

Chris og jeg i båten utenfor Sjømagasinet. Jeg hadde faktisk fikset meg, men etter litt vær og vind…. Ja, dere vet.

No Comments

Leave a Reply