Uncategorized

litt etterspurt neglinfo!

30. april 2010

I dag startet jeg dagen hos Neglhuset med å få nye negler! Er over en måned siden jeg var der sist, for neglene holdt så sykt bra. Hvis dere skal legge negler, spør om de kan bruke et middel som heter Harmony! Det er noe nytt som gjør at neglene holder en del lenger, det kan jo være både praktisk og økonomisk.

Jeg er jo ikke fullstendig blottet for selvinnsikt, så jeg tenkte at siden jeg nå har langt lyst hår og restylane i leppene, burde jeg kanskje ikke ha noen som helst form for «glorete» negler. Så Agnete på Neglhuset foreslo perlemortipper, noe som ser utrolig naturlig ut. Og så gjorde vi dem runde og ikke særlig lange, så nå ser de nesten ut som naturlige negler. Er utrolig fornøyd med mine «naturlige falske negler», tror nok jeg kommer til å gå for det framover, selv om jeg digger lange, hvite tipper. Her er neglene jeg la i dag:

Hva som gjemmer seg bak hendene mine skal jeg vise dere senere! LEPPER! Wehe! : )

Slike negler har jeg pleid å ha. Veldig fint det og, da!

Det hender jeg får en del spørsmål om negler og sånt, og er blitt spurt om jeg kan oppsummere litt. Yep, så jeg bestemte meg for å spørre eieren av Neglhuset, Agnes, om å svare på de spørsmålene jeg får oftest. Håper det kan være til hjelp : )

Hvilke tjenester tilbyr dere på Neglhuset?

Alt når det kommer til negler, i tillegg har vi fotpleie, støping av tånegler og påsetning av hairextensions.

Hvilke typer kunstig negler kan man få hos dere?

Gelè, akryl og  revolution. Det er de produktene vi bruker. Noen liker hvite tipper, noen vil ha helt naturlige eller med litt svakere hvitfarge. Det er mange muligheter! : ) Vi har mange forskjellige tipper med mønster på og mange kule farger. Så da kan man jo velge litt etter hva slags personlighet man har.

Hva er mest populært?

Det som er mest populært er den typen negler Ida har. De kjører safe, og har hvite tipper eller perlemor. Men når folk skal noe litt spesielt vil de gjerne ha diamenter, stickers og glitterfarger. : )

Hvor lenge holder neglene?

Etter 3- 4 uker er det greit å fornye neglene, men jeg har noen kunder som kan gå med neglene i 6- 8 uker. Da er de flinke til å stelle og lakkere selv de siste ukene. Vi har testet et nytt produkt som heter Harmony, det funker veldig bra og neglene varer lenger.

Hvor lenge holder støpen eller gelè på tånegler?

God nyhet! Nesten alle kan gå 7- 8 uker.Man må nesten vurdere selv når det er tid for å file dem kortere, for de sitter utrolig lenge.

Kan vi få litt info om priser?

Priser ligger vel ca. på det samme med de andre i sentrum. Det er nok best å ta en titt på nettsiden vår, neglhuset.no. Vi gjør en del kampanjer, så er greit å følge med på det der. Akkurat nå har vi en kampanje hvor det koster 490,- å støpe et nytt sett med negler, og 600 for å sette på tærne. Dette er noe alle må ha i sommer!

No Comments

Leave a Reply