Uncategorized

bra kveld, dårlig morgen

3. mai 2010

Det var en sabla bra kveld i går. Men en sabla bra kveld følger gjerne opp med en jævlig dårlig morgen. Etter bursdagen til Christoffer med masse bra underholdning og god drikke, bestemte jeg og daten min oss for å dra hjem til meg. Etter en harbarka hyttetur var vi slitne, og orket ikke å dra den helt ut. Så vi løp for å rekke siste trikken med hver vår burger i hånda, og rakk den akkurat. Så kom vi hjem til meg, og i det jeg dukket hodet ned i posen min etter husnøkkelen, kom jeg på at jeg hadde lagt den igjen på hotellrommet til Daniel og Marius, hvor vi hadde hatt vors.

Så etter å ha løpt rundt barbeint i sentrum, mistet mange av tingene mine (papirpose med hull) og kastet opp underground, tok vi t- banen til… En seng og et glass vann. Evig deilig å få lagt seg, men dritt å våkne opp til at ting mangler. Det betyr at jeg må snike på banen i dag, og det er det kun tapere som gjør. Men men, jeg må jo nesten ta banen for å hente månedskortet mitt.

Tilbake til gårsdagen, var så utrolig herlig å være med Daniel og Marius igjen! Verdens herligste gutter, og et kjærestepar å beundre. Made my day! Så nå gjelder det bare å finne noen dager som passer for oss alle, så kan jeg dra og besøke dem i Fredrikstad! Gutta holder på med bryllupsplanlegging forresten. Evig misunnelig!

Oppdaterer innlegget med bilder fra gårsdagen når jeg ser noe til dem! Jeg tok ikke et eneste bilde, var for opptatt med å drikke med begge hender.

No Comments

Leave a Reply