Uncategorized

klar for alkoholfri kveld

3. mai 2010

Det er så slit å komme hjem til en rotete leilighet og vite at den eneste som kan gjøre noe med problemet er en selv. Jeg har jo så vidt vært hjemme den siste uka, så det hoper seg opp med klær, vesker, sko og sminke over alt. Jeg finner ikke motivasjon til å reise meg en gang, så jeg tror egentlig bare jeg må gjøre som jeg alltid gjør: løpe ned på butikken og handle, sette på noe digg musikk, og så starte med matlagingen mens jeg ser noe trash på TV. Motivasjonen bør jo egentlig være at jeg får besøk av det motsatte kjønn i kveld.

Jeg har jo forsåvidt tuslet rundt i byen med Idabestis i hele dag, så er ikke rart jeg er så sykt sliten. Jeg er ikke ment for å gå rundt i butikker og på kjøpesentere i timesvis, hodet mitt tåler rett og slett ikke det «suset». Tror jeg har arvet det fra mannfolka i familien, gitt!

Men det ble da litt nytt undertøy og et par øredobber. Sånne ting jeg kjøper kun fordi jeg har en daff dag, og da føler jeg meg så mye bedre. Velvel, mannekjøttet har bestilt tacokjøtt, så jeg får vel løpe og handle litt meksikansk magefyll! So long : )

Sliteeeen.

Haha, forresten. Nå har jeg jo lært av min far at jeg ikke skal skryte av mine blondine- sider, men denne saken var faktisk litt festlig. Idabestis tagget meg i dette bildet fra Thailand- turen vår, hvor jeg har fyllt ut et skjema før vi skulle inn i Thailand. Occupation: Oslo. Er jo ikke så lett med alle de orda da, vettuu…

No Comments

Leave a Reply