Uncategorized

husmor

5. mai 2010

Ble tidlig morgen i dag, for å spise frokost med besøket som skulle ut på reisefot. Egentlig like greit, i og med at sola skinner og jeg har planer for dagen. Eller, planer og planer. Idabestis flytter inn til meg igjen, dere husker kanskje at hun bodde en del hos meg i vinter? Vel, det blir kanskje ikke innflytting denne gangen, men hun skal i hvert fall bo hos meg i noen dager, siden jeg er en ustabil sippeguri om dagen.

Så nå skal det vaskes sengetøy, støvsuges og ryddes før jeg får besøk, og så får vi se hva dagen bringer. Jeg må ned en tur til sentrum og kjøpe noe stæsj til Bella, og så kan jeg se fram til en sushidate med Idabestis og Christopher. Idabestis skal ha opplæring i å like sushi, hehe.

Nå har jeg akkurat hengt opp vask med god hjelp av Bella. Hun sørger for at klærne strekkes skikkelig ut.

Babyen min <3

No Comments

Leave a Reply