Uncategorized

tollpost = tullpost

5. mai 2010

Hva er tollpost for noe drit?! Jeg er vant til å få pakkene mine i posten, og forstår egentlig ikke hvorfor en eller annen gjøk skal kjøre rundt og rundt i byen med pakken min i en bil, og fortelle meg at hvis jeg vil ha pakken min, så må jeg være hjemme mellom kl. 12.00 og 16.00 eller 17.00 og 21.00. Ja, la meg sitte hjemme i fire timer og vente på pakken, og når jeg kommer ut av dusjen har jeg en telefonsvarer som sier:

«Hei, jeg står utenfor døra di nå, men finner ikke ut av hvilken ringeklokke som er din. Så da stikker jeg, du får avtale ny tid i morgen».

Jeg ringer opp sjåføren ett minutt etter at han har lagt igjen svarer, fordi han kanskje ikke har kommet så langt, men tror du ikke han ignorerer 5 anrop fra meg? Tollpost/ Tullpost kan stappe pakken min opp i ræva, jeg foretrekker postkassen min.

No Comments

Leave a Reply