Uncategorized

frokost at idas

6. mai 2010

Idabestis og jeg sitter og spiser sen frokost. Det var så varmt på soverommet i natt at vi holdt på å dø av varmesjokk, men pågrunn av Bellas nysjgerrighet og testing av grenser når det gjelder hennes ni liv, turte jeg ikke å åpne vinduet. Jaja, vi lever i hvert fall.

Til Idabestis sin store skrekk har jeg kjøpt rugbrød og makrell i tomat. Hun har skrekk for fisk og diverse skalldyr, og nøler ikke før hun brekker seg av det. Haha, det må da være lov å spise sunt?! Jeg er jo halvt dansk, og rugbrød bringer virkelig tilbake minner fra da jeg var liten og bodde i Danmark. Selv om jeg hatet brødet den gangen, så er det storkos nå. Og det er vel det sunneste brødet man kan få tak i, hvis jeg ikke tar helt feil?

I dag kommer Selmavennen vår hjem fra Danmark, så da blir det så klart en liten sammenkomst! Hun har invitert oss med på morens moteshow, og vi sitter egentlig bare og lurer på hvordan vi skal klare å forvandle de trøtte trynene våre til noe som kan høre hjemme på en rød løper. Good luck til oss!

No Comments

Leave a Reply