Uncategorized

jentene samlet

7. mai 2010

Åååå, jeg har ikke ord for hvor godt det var å være samlet med jentene i går! Det siste halve året har Idabestis, Ida Caroline og Selma og jeg blitt en ganske sammensveiset, liten gjeng, men vi ble brått revet fra hverandre da Selma flyttet til Danmark, hehe.

Vi startet opp med litt vin og sushi hjemme hos meg.

Så tok vi taxi til… Ja, jeg husker ikke hva det het, men vi kom i hvert fall fram til en bilforretning hvor Mini Cooper og Nora Farah holdt fest og viste fram sitt samarbeid. Nora Farah er en utrolig flink designer (hun har fantastiske kjoler, noe vi fikk se i går!!) og har designet sin egen Mini Cooper som vi jentene lekte oss i, hehe.

Vi lekte oss egentlig rundt i hele går, og fant ut at en bilsjappe er det perfekte stedet å ha party. Uendelig med champagne, masse fine biler å slappe av i, og noen av jentene fikk også tid til å sjekke ut utvalget av… Menn.

Her er de flotte modellene i Farah’s design. Jeg hadde dessverre bare mobilkamera i går!

Her er Minien som Nora har designet! Ååå, hvorfor kan ikke du også designe biler, mamma? : )

Vi jentene tok oss en kjøretur i en freeeesh bil. Hehe. Bling bling!

Oslonights stalket oss. Sikkert fordi vi var de diggeste på hele stedet, serr lizm. Neida. De var cute.

Her er bildene fra Oslonights, fotograf: Kristoffer Skjolden.

Kan noen svare meg på hvorfor alle de freshe fargene på bildene forsvinner når jeg laster dem opp på bloggen? Akk…

Jaja, etter den morsomme festen satte vi oss på den kongelige bussen og dro på afterparty på Solsiden ved Aker Brygge.

Der ble vi påspandert vin, og koste oss i et par timer. Helt til jeg ble som jeg alltid blir. Rastløs og hjemmekjær. Så jeg balanserte fra jentene i høye hæler, og kom meg hjem. Etter en tur på 7Eleven…. Der kjøpte jeg pølse (……) og Lørdagspizza, jeg tenkte med stor humor at det var lørdag, men det var det jo ei. Det var forresten Idabestis som slukte pizzaen mens jeg lå over doskåla.

Nå er det solskinn.

No Comments

Leave a Reply