Uncategorized

egodag

8. mai 2010

Jeg har skikkelig søndagsfølelse i dag, så det var rart å møte en haug av festkledde mennesker som oste av billigparfyme, øl og tyggisånde da jeg gikk ut døra for å kjøpe godis og leie film. Må si jeg følte meg fresht med håndklesveis og dasseklær! Men man kan jo ikke alltid holde styr på dagene, eller hva.

I dag har vært den store egodagen min, ikke at den skiller seg så utrolig mye ut fra alle andre dager, men! Har stått uendelig mange timer på badet, tatt ansiktsmaske, sprayet meg med litt tanning, bleket tenner, laget god mat og bare kost meg med bra musikk. Deilig! Og det stopper ikke der. Nå har jeg som jeg nevnte vært og kjøpt godis og leid film, så nå skal jeg slenge meg nedpå igjen, og kose meg helt til jeg sovner. Mens du er full på alkohol i kveld, er jeg full av savn, og vil bare at det skal bli søndag <3.

Selmavennen min anbefalte meg en film i dag morges (vi våknet så å si inntil hverandre i dampbadet mitt i dag, hjelpes), så det er filmen jeg har leid: Precious. Har sett traileren, og det virker som en utrolig sterk film. Noen som har sett den? Hva syns dere? Jeg gleder meg i hvert fall!

Pretty face! Haha.

No Comments

Leave a Reply