Uncategorized

goood morning!

9. mai 2010

Filmen «Precious» er en av de beste filmene jeg noen gang har sett! Den var tragisk og helt vanvittig sterk, og jeg syns absolutt alle burde leie den. Kanskje den kan få deg til å sette mer pris på livet ditt? Det blir kanskje feil å sammenligne sine egne småproblemer med livet til en jente som får to barn og blir HIV- smittet av faren sin, som må tilfredsstille moren sin seksuelt, som blir tvangsforet og er på størrelse med et berg, og som kjemper livet av seg for å lære å lese og skrive. For noen ser framtiden mørk ut, noen har rett og slett ingen framtid, men likevel har noen et beundringsverdig pågangsmot.

Nå er det i hvert fall en ny dag, og jeg tenkte å være litt mer aktiv enn jeg var i går. Så nå skal jeg komme meg ut i.. Holdt på å si finværet, men er ikke akkurat sommersol i dag. Jeg skal i hvert fall ut! Vi blogges senere, og HUSK å leie Precious i kveld! Gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere syns om den.

No Comments

Leave a Reply