Uncategorized

med lilla kinn

16. mai 2010

I dag har alt vært slik det pleide å være da jeg bodde hjemme. En helt vanlig 15. mai med småstressa men samtidig halvhjerta 17. mai- forberedelser. Happy family på fire mann kjørte innover mot Tønsbergs stolthet av et kjøpesenter, farmandstredet, for å finne noe å stappe flesket i på nasjonaldagen. Det er aldri noen god idè. Lillebror er mest sutrete og krevende, så vi labbet på rad og rekke i ekte Olsenbanden- stil, og svettet oss gjennom overprisa slæskebutikker med dunkemusikk og hjernedøde ekspeditører. Til slutt var lillebror fornøyd, men det innebærte jo at resten av familien hadde mistet tre armer og svettet ut mer kroppsvæske enn hva som er forsvarlig.

Så vi satte oss på Jordbærpikene for å innta litt energi. Lang kø. Mye mennesker. 292 kroner for tre kakestykker og fire colaer. Men det var så varmt og bråkete på resten av senteret at det nesten var verdt det.

Herregud, ikke rart jeg var varm. Ble så rødmende flau da jeg plutselig befant meg på Dressmann (lillebror prøvde seg på lavbudsjett, gikk ikke så bra) samtidig som en gutt jeg «knuste hjertet» på. Skal man liksom si hei? Jeg ble lilla i kinnene og gjemte meg bak et stativ med grisestygge fløyelsbukser. Det hjalp ikke kjempemye at lillebror ble superexited over den pinlige situasjonen, og dro meg i armen mens han hoppet opp og ned, og ropte «bli med bort hit da, Ida!». Jaja, man må vel bare regne med å møte noen knuste hjerter på veien når man er så sabla deilig (kald).

Etterhvert ble jeg i mensenhumør, og da det var min tur til å finne et smashing antrekk, var jeg så sur at jeg holdt på å sette tenna i gummien langs rulletrappa. Så med andre ord, jeg skal gå naken på 17. mai.

Hele kvelden har jeg tilbragt hos tanten og onkelen min med familien, besteforeldre og kusiner. Spiste kjempegod middag og dessert, og så ble det et par timer med rødvin, baileys og vodka, haha. Så nå er jeg god og trøtt, og klar for å stupe til sengs. God natt!

No Comments

Leave a Reply