Uncategorized

Mobilblogg: status

21. mai 2010

God kveld! Fraværet på bloggen skyldes verken noe mannekjøtt, latskap eller bloggtørke, jeg er rett og slett dausjuk og har tilbragt dagen på badegulvet og i dusjen helt siden jeg stod opp i åttetiden. Jeg syns dritsynd på meg selv, og blir mektig provosert av lesere som kjefter på meg og beskylder meg for å være alt for opptatt av den rosa boblen min. Rosa boble? Fair enough. Jeg har i hvert fall vært ordentlig dårlig et par uker nå, har bare prøvd å ikke kjede bloggen alt for mye med det. Så vet dere det! Nå er jeg i hvert fall på bedringens vei! : ) takk og lov for det! Har stappet i meg så mye smertestillende og febernedsettende at jeg nesten har sett stjerner, haha. I dag morges satt jeg i dusjen og spiste jordbær mens jeg underholdt besøket mitt med å imitere en lydløs mobil. Viste seg at jeg ikke var så verst på vibrering! Håper det er lenge til neste gang noen smitter meg med bassilusker, hehe… God natt!

Edit: herregud, nå blir jeg kåret til verdens verste kattemamma. Reddet akkurat min lille hårball fra døden, og sitter med gråten i halsen. Leiligheten min er så varm, så tenkte å lufte litt på soverommet fram til jeg ble trøtt. Jeg satt og puslet litt med mobilen, og plutselig ser jeg en hvit dott i øyenkroken som nærmest sprinter ut av vinduet og står på karmen utenfor og tar sats for å hoppe. 4 ETASJER ned til asfalt! Har aldri reagert så raskt, og fikk akkurat tak i den stakkars lille halen. Herregud, ville Bella ta selvmord, eller tror hun bare at hun har ni liv?! I sommer får det bare være kokvarmt i leiligheten….

No Comments

Leave a Reply