Uncategorized

tilbake foran vifta

21. mai 2010

Jeg fikk plutselig et lite tilbakefall, så det ble ikke noe sushi ute i sola. Jeg tok heller med meg mat hjem, og koser meg med sushi og et par Woman- magasiner foran vifta mi. Sammen med Bella, selvfølgelig. Hun er mer keen på sushi og vann fra menneskeglass enn sitt eget mathjørne, så det er ikke så lett å holde maten for seg selv. Så nå må jeg google: tåler katter rå fisk? I såfall er jeg mer enn happy for å ha noen å dele maten min med, hehe.

Har forresten fått en del spørsmål om hvor jeg kjøper sushien min hen. Jeg er ingen sushi- ekspert og vet lite om hvor de har den beste sushien. Jeg er så å si nabo med Star Sushi, House of Sushi og Japo Sushi på Frogner, så det går for det meste i det. Aller mest Star Sushi : ) Hvis noen har tips om gode Sushisteder i nabohooden tar jeg gladelig i mot!

Kos!

Hvis jeg blir bedre skal jeg på båttur i løpet av ettermiddagen. Hadde jo vært deilig med litt sjøluft i stedet for vifteluft! Jeg har så lyst på egen båt, men egen leilighet står nok først på lista.

Min lille Bellis <3

No Comments

Leave a Reply