Uncategorized

ida i sommermodus

22. mai 2010

I går var en helt FANTASTISK sommerdag! Koste meg i hjel på båttur med en festlig gjeng. Da jeg satt bak i båten med en Corona og var omfavnet av solskinn og frisk sjøluft kjente jeg virkelig hvor deilig livet er. Så nå er jeg virkelig i sommermood!

Vi ble sittende i båten på Aker Brygge til langt på natt, og kom hjem da det begynte å bli lyst. Har ikke annet å si enn: herlig. Er fortsatt litt dårlig, men håper det gir seg innen noen timer så jeg kan fortsette sommern min : ) Håper alle koser seg like mye som meg!

Jeg trenger hjelp til å ta etterveksten min snart…. Hjelp.

Å lese i kommentarfeltet mitt er forresten alltid et av dagens høydepunkter. Det er så utrolig mange som vrir seg av misunnelse, bitterhet og hat at jeg nesten blir smigret. «Du er stygg og feit«. Javel. Ville du faktisk sagt til en person som var stygg og feit at han/hun var det? I såfall er man ikke mennesklig. Så takk for det. Og takk for slike kommentarer som jeg setter enda mer pris på:

Hadde ikke Ida hatt pupper, hadde ikke dere klaget sånn. Irriterer meg så sinnsykt over folk som klager over enkelte jenters kløft. Hadde ei uten pupper gått likedan ville hun aldri fått så mye dritt mot seg. Dessuten er Ida penere enn stort sett alle dere til sammen, så før dere hakker på andre sitt utseende, bør dere kanskje gjøre noe med deres eget.

Til dere jentene her med utrolig dårlig selvtillit og som ikke unner noen andre å se bra ut. Dropp det. Om Ida Wulff vil forstørre leppene sine er det helt greit. hvis hun ville ha tatt silikon i puppene er det helt greit. hvis hun vil bli pornostjerne er det helt greit fordi det er hennes liv og det skal alle som er inne på denne bloggen skjønne.Hvis dere ikke skjønner noe ironi eller tull så er det vel best at dere ikke leser blogger. Ida : stå på og gi helt blaffen i at de fleste her i Norge ikke unner hverandre en dritt. Du er pen, du virker hyggelig på, du skriver rett fra levra! DRIT BRA!

1 Comment

  • Reply dobry sklep 12. mars 2024 at 17:55

    Wow, wonderful weblog layout! How long have you ever been blogging for?
    you make blogging look easy. The entire look of your website
    is great, let alone the content material!

    You can see similar here sklep internetowy

  • Leave a Reply