Uncategorized

det var en gang et rykte…

23. mai 2010

Bare for å understreke:

* Dette blogginnlegget er basert på et rykte jeg har hørt. Jeg kan på ingen måte bevise at det er sant eller vise til mine anonyme kilder, men jeg syns likevel det var så fascinerende at jeg har lyst til å lufte det for dere. For tenk hvis det er sant!

* Dette innlegget har absolutt ikke noe å gjøre med misunnelse, jeg unner bloggeren all suksess, men syns alt skal gjøres på ærlig vis fra alles kanter. Jeg er for lengst ferdig med å rule rosalisten på blogg.no.

Så her har vi et rykte jeg hørte i helgen:

Nr. 1 blogger i Norge, Voe/ Emilie Nereng jukser til de grader. Faren hennes har jo så å si stått fram i media som hjernen bak hele bloggen, og ikke minst en dataekspert. Ryktet sier at faren har opprettet en server (beklager hvis jeg roter til dataspråket, jeg har ikke så god peil) som enkelt og greit sørger for at mange-mange-tusen forskjellige IP- adresser går innom bloggen til Voe hver eneste dag.

At det er litt juks ute og går sjokkerer meg ikke så veldig, men den mest sjokkerende delen av ryktet var at blogg.no/bootstrap faktisk VET om dette! Om de har innvendinger får de gjerne bruke stemmen sin.

Om det er noe sant i dette ryktet må jeg si jeg er skuffet over flere parter. Jeg tviler ikke på at Voe har utrolig mange lesere, det kan man jo se i kommentarfeltet, men jeg tror også det er begrensninger for hvor mange som faktisk gidder å lese om hår, turn og null livserfaring.

Så dataeksperter der ute, er det faktisk mulig å jukse med bloggen sin på den måten? Og hva tror resten av folket? Er det noe sannhet i ryktet jeg hørte, montro? Det skal sies at person(ene) som fortalte meg dette absolutt ikke har noe å vinne på det, verken den ene eller andre veien.

No Comments

Leave a Reply