Uncategorized

for en fangst

23. mai 2010

Hey mamas and papas. Jeg kom akkurat hjem fra byen. Klokka er litt over fire, og jeg må si det kribler i magen min når jeg går hjemover med høye hæler i hånda i stedet for på beina, og kan høre fuglene kvitre. Det begynner å bli lyst, og skyene ruller av veien for å ønske morgensola velkommen. Fantastisk. Jeg har en Grandiosa i ovnen. Ikke fullt så fantastisk. Og så har jeg et menneske som ligger på sofaen min og sover. Ikke fullt så fantastisk. FOR EN FANGST!

Skeive tenner nedentil, daaaa.

Ja. Så ellers har jeg vært litt rundt omkring i kveld. Startet ensom foran vifta mi hvor jeg tok et par smertestillende og bøttet nedpå med et par bokser. Deretter ble det takfest, og så har jeg fått rundt og fått gnagsår på byen.

Verste jeg faen meg veit er folk som vet hvem jeg er og ikke later som de vet, og etter et par drinker henger de rundt halsen min og roper «JEG EEEEEELSKER BLOGGEN DIN!!!!!». Det er da ikke noe å skamme seg over å like bloggen min, men jeg ville vært litt flau for å lese den selv om jeg skal være helt ærlig. Jaja. Nå skal det bøttes innpå med grændis og 3424250 glass med vann.

Sov godt a.

No Comments

Leave a Reply