Uncategorized

forbereder uken

24. mai 2010

Hei og hopp! Første del av dagen har gått med til å rydde og vaske leiligheten, viktig å ha litt orden rundt seg når man skal ta fatt på en produktiv uke. Jeg rydder mye, problemet er bare at jeg har så mye klær og sko at det ikke tar mer enn 10 minutter før leiligheten ser bomba ut igjen. Da jeg flyttet til den nye leiligheten var jeg fornøyd med å ha skapplass på størrelse med den forrige leiligheten, men dere vet. Mye TRENGER mer.

Bella er litt sur på mammaen sin i dag. Hun måtte nemlig sove alene på stua ettersom jeg ville ha vinduet på vidt gap, og jeg må innrømme at jeg aldri har sovet så godt i hele mitt liv. Deilig å sove uten at noen marsjerer rundt på kroppen min og brumler, eller drikker opp vannglasset mitt i vinduskarmen, haha.

Nå skal jeg ut og spise sushi med en venn! Det syns dere vel var interessant å vite… Menmen, får bare nyte fridagen før uken setter i gang med møter og eventer.

Forresten! Glemte helt å fortelle at jeg er invitert til å være VIP- gjest på Grand Prix i år, og vi vet jo alle at jeg egentlig ikke har vært noe fan av Grand Prix, mest av alt fordi Norge nesten bare har artister som var på VG- lista tidlig på 2000- tallet. Men nå gir jeg det en ny sjanse, og jeg drar for å heie på ESTLAND!

No Comments

Leave a Reply