Uncategorized

jeg er ikke ferdig, så jeg trenger ikke tørkehjelp

24. mai 2010

God morgen! Ny dag, ny uke, fantastisk : ) Og med en ny uke er vi vel klare for enda flere avsløringer? Når jeg først er i gang med å gjøre meg selv upopulær er det vel ingen grunn til å stoppe nå!

Etter gårsdagens spekulasjoner er jeg blitt ønsket død, blitt kalt feit megge og dritthore. De verste kommentarene om Voe sletter jeg, men de om meg selv lar jeg bare fare og gå. Haha, helt ærlig. Man kan ikke blogge om man lar stygge kommentarer gå innpå seg. Jeg har aldri brydd meg om drittslenging i kommentarfeltet, og ser egentlig ingen grunn til å slette noe av det. Hvis man skal sitte og gråte er det vel kanskje ikke verdt det O’ store blogglivet?

Jeg angrer ikke på noe som helst, gjør dere klar for mer. Og så lenge ønsker jeg alle en fantastisk start på dagen : )

Etter parkturen i går ble jeg helt hektet på denne sangen av George Michael, hehe. Den gjør meg i hvert fall i godt humør!

1 Comment

  • Reply Karrin 4. juli 2024 at 20:39

    My brother recommended I might like this website.

    He was totally right. This post actually made my day. You
    can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

  • Leave a Reply