Uncategorized

«vil du være kjæresten min for tusen kroner?»

25. mai 2010

Jeg regner med at mange av dere ser på/så på Paradise Hotel. Vel, det gjør ikke jeg. Jeg tenkte egentlig bare at jeg skulle spare dere for litt penger, og nok en gang understreke at det rett og slett ikke er vits i å kjøpe sladderblader, for det er ikke de som bruker «kjendisene» lenger, det er «kjendisene» som bruker dem.

Et godt eksempel er jo vinneren av Paradise Hotel, Carl Eliassen. Han syns vi skulle si til Se&Hør at vi var kjærester for å få litt presseomtale. Og kanskje et par tusenlapper hver, jeg vet ikke?

Det spillet spiller ikke jeg. Herregud, det ser ut til å være hardt å bli «kjendis» over natta. Oppskriften på å bli kjendis: meld deg på et reality-program og påstå at du er deg selv HUNDRE OG TI PROSENT, selv om du egentlig bare forteller jokes du har hørt på Alle elsker Raymond og Family Guy. KJEKT.

Ja, over til det fine eksempelet mitt. Hvor mye av det vi leser i Se&Hør er egentlig sant?!

No Comments

Leave a Reply