Uncategorized

flagg og hoppende homser

26. mai 2010

Goood morning! Tidlig oppe i dag, skal i et par møter og har en del å gjøre, så da kan jeg ikke ligge og dra meg som om det var sommerferie. Var så utslitt etter Eurovision i går at jeg sovnet stående med alle klærne på og med mat i munnen. Nesten, i hvert fall. Våknet opp med full bekledning og full sminke, så hadde det ikke vært for at man gjerne skal dusje av seg litt kroppslukt når man står opp, hadde jeg vært ready to go.

Men nå må jeg hoppe i dusjen og komme meg avgårde, ingen tid å miste! Grand Prix var forresten ikke ille som jeg hadde trodd. Greit, det var flagg og hoppende homser over alt, men ettersom sistnevnte er en stor del av livet mitt ellers, kunne jeg ikke annet enn å føle meg hjemme. Det var selvfølgelig kjipt at min favoritt, Estland ikke gikk videre, men livet går videre. Vi blogges snart!

No Comments

Leave a Reply