Uncategorized

Mobilblogg: makt, penger og cafe

26. mai 2010

Nå sitter jeg på cafe i bogstadveien og leser VG. Jeg er av den selvopptatte typen som ikke kjøper avisen med mindre den inneholder et bilde av meg selv, hehe, så i dag har VG tjent 12 kroner de ikke pleier å tjene til vanlig. Gratulerer!

Det ingen ser ut til å forstå i denne Voe/Wulff- saken er at jeg ikke påstår eller hevder noe som helst annet enn at jeg har HØRT ET RYKTE. Jeg vet ikke om folk er mindre begavet eller om de bare er bitre for at jeg tjener lettjente penger, men en del mennesker prøver i hvert fall å gjøre meg til the big bad wulff.

Etter å ha lest dagens VG vil jeg egentlig bare si at jeg er stolt over meg selv, og at jeg aldri kommer til å være en som sitter og holder kjeft om det er noe jeg ønsker å stille spørsmål ved. Det er kanskje for mye å kreve at nordmenn skal være unorske, men det må da være lov å si sine meninger, utnytte ytringsfriheten og ikke minst være stolt av seg selv.

Jeg har lest rykter og spekulasjoner om meg selv på andre blogger, nettaviser, forumer og i noen av landets største aviser siden jeg var 16 år gammel og har aldri hatt noe problem med å takle det. Skal man være med på leken får man tåle streken. Livet er ikke en dans på roser, og det er jammen ikke det O store blogglivet heller ; )

1 Comment

  • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 21:14

    Wow, amazing blog structure! How long have you been running a
    blog for? you made running a blog glance easy. The whole glance of your site is
    excellent, as well as the content material!
    You can see similar here sklep

  • Leave a Reply