Uncategorized

svar på spørsmål, del 1

27. mai 2010

Livet i Oslo

Hvor i Oslo bor du? Trives du?

Jeg bor på Frogner, og jeg kunne ikke hatt det bedre. Bor i samme gate som Deli, Seven, Kaffebrenneriet, fire- fem Sushisjapper, solarium, matbutikk og alt annet praktisk. I tillegg bor jeg veldig nærme Frognerparken, og det er jo tross alt hagen min om sommeren, hehe.

Hvor mye betaler du i husleie hver måned?

Dyrt å bo i Oslo syns jeg, spesielt hvis man er alene. I leiligheten jeg bor i nå betaler jeg 11.000,- for 60 kvm. Syns ikke det er så verst pris for hva jeg får for pengene, men det er DYRT likevel. Trenger en samboer, men det er jo litt vanskelig med ett soverom.

Hvor spiser du når du spiser ute?

Blir vanskelig å peke ut ett sted! Jeg spiser som sagt mye på Star Sushi i Frognerveien, er veldig glad i Mucho Mas som ligger inn en sidegate i Bogstadveien, og så syns jeg ikke Olivia og Lektern har så verst mat heller. Spiste MYE på Fridays før, men er så lei maten at jeg helst styrer unna. Hvis noen har tips om bra tapas i Oslo tar jeg gjerne i mot tips!

Hvor vil du anbefale å gå på byen for oss UNDER 20?

HAHA! Lei en film, ha jentekveld eller sitt hjemme og drikk alene i stedet. Alle 18 årssteder i Oslo er så over the top tragisk at jeg heller vil bli bura inne for å bruke falsk legitimasjon enn å stå på f.eks XLNT og bli jokka på av en eller annen hårete sleik i hvite bukser. Men nå tør jeg jo ikke bruke falsk leg heller, så jeg prøver egentlig bare å holde meg til privatarrangementer og hjemmekos fram til september.

Hvor lenge har du bodd i Oslo? Kommer du til å flytte tilbake til Tønsberg?

Nå har jeg snart bodd i Oslo i et år! Det betyr at jeg snart har lagt et friår bak meg, uten at det egentlig har vært et friår. Jeg har for tiden ingen planer om å flytte tilbake til Tønsberg, men skal jo aldri se bort i fra at jeg slår meg til ro i nærheten av familien når jeg en gang skal få Wullfebabyer.

Pusekatten Bella

Hvor gammel er Bella og hva slags rase er hun?

Jeg så faktisk i papirene hennes for litt siden at hun er litt eldre enn jeg trodde! Bella er litt over 5 mnd. Hun er en perser, nærmere bestemt en Colourpoint Browntabby perser.

Hvor mye kostet Bella?

Bella kostet 6.000,-. Hun skulle egentlig brukes til utstilling av oppdretter, men han var ikke helt fornøyd med hvordan øyenfargen og et par andre småting utviklet seg. Tenk at det går an å være så pirkete på et så nydelig utseende! Perserkatter koster normalt mellom 5.000 og 10.000 kroner, men jeg syns ikke man skal bry seg om prisen på et liv. Ringer du en oppdretter og spør om det billigste dyret de har, tviler jeg på at du blir tatt som en seriøs kjøper, hehe.

Boys boys boys…

Du skriver alltid at du har besøk av en mannlig venn eller «har vært ute med en venn». Når får vi vite hvem dette er?

Altså, det er jo ikke alltid samme menneske. Og at det er en mannlig venn betyr ikke nødvendigvis at det er noen jeg ligger med eller skal gifte meg med, eller whatever. Jeg har mange mannlige venner. De fleste av dem liker andre gutter og ville ikke tatt i meg naken med en høygaffel en gang, men det er likevel ikke nødvendig å levere ut absolutt alle vennene sine på bloggen.

Hvordan gutter liker du?

Jeg liker gutter som er litt menn, egentlig. Gutter som er sikre på seg selv, og så setter jeg stor pris på humor. Tro det eller ei, men utseendet er faktisk ikke det første jeg ser på. Det er mange deilige gutter som tror de kan sjarmere jenter bare ved sitt stille og triste nærvær, og det funker kanskje i noen tilfeller, men jeg trenger litt humor og intelligens.

Hva syns du om gutter med tattiser?

Jeg regner med at du mener tatoveringer : ) Jeg kommer nok aldri til å ta noen tatovering selv, men gutter med tatoveringer kan være sexy det, så lenge det ikke er tatoveringer av nakne damer, mammaen eller andre jentenavn.

Hva er det lengste forholdet du har hatt? Og det korteste?

Det lengste varte i ca. 6 år, det korteste var sikkert 1 dag eller noe på barneskolen, haha.

Hva er det viktigste for deg i et forhold?

Nr. 1: ærlighet. Nr. 2: at man er trofast mot hverandre. Nr.3: at man holder liv i kjærligheten så det ikke blir kjedelig.

Utseende og zånt

Var det vondt å ta restylane i leppene?

Man får bedøvelse, men man kjenner det jo litt likevel. Noen stikk er vondere enn andre, men det er ikke så vondt at man går ut derifra med traumer. Syns det var helt greit, og jeg er ikke sånn supertøff når det kommer til å takle smerte. Jeg blir slått ut av litt mensensmerter, hehe..

Liker du å se plastikk ut med de ekle leppene dine?

Altså, jeg har ikke restylane i leppene lenger, så dere som hakker ned på utseendet mitt, hakker ned på utseendet jeg er født med. Jeg tok såpass lite restylane at det har rukket å gå ut.

Hva slags sminke bruker du?

Åh, jeg er håpløs. Har en diger sminkepung med sikkert 500 produkter, og så bruker jeg ikke 10 av dem en gang. Varierer veldig hva jeg bruker, for når jeg går tom for noe er jeg treg til å gå og kjøpe nytt. Men jeg bruker foundation fra Maybelline, den som heter Satin liquid et eller annet (BESTE JEG NOEN GANG HAR PRØVD!!), solpudder fra Glo Minerals eller Clinique, mascaraer har jeg så mange av at jeg aldri bruker noe fast, og av rouge og dipliner bruker jeg Mac sine produkter. Til leppene: produkter fra Rosebud og Clarins.

Hvordan holder du deg brun?

Akkurat nå er jeg dritblek, men jeg pleier å ta sol på Citysun på Skillebekk, og så bruker jeg av og til noen veldig bra selvbruningsprodukter fra L’Orèal. Jeg har egentlig en sykdom som heter Vitiligo (samme som gjorde Michael Jackson hvit), så jeg skal egentlig ikke sole meg så ekstremt mye i fare for å få hvite flekker. Dødskjipt, for jeg hater å være blek!

Har du extensions i håret ditt? Trives du med det?

Ja, trives bedre enn jeg trodde jeg skulle gjøre! De er festet med keratin-fester, så er jo ikke superdeilig å sove på, men det vender man seg til. Det er Tone på Salong Xtend i Kristiansand som har gjort mine, hun er kjempedyktig og fantastisk!

Et par råd fra meg hvis du har lyst på extensions:

* Sørg for at du har råd til det. Hvis du måtte skrape sparebøssa bør du vente, for det er ikke kun selve håret du må ha råd til. Det følger en del vedlikehold med!

* Spør frisøren om shampoo og balsam som er bra for extensionsene. Jeg ble bedt om å bruke noen gullfargede produkter fra Redken.

* Du må ha en extensions- børste.

* Ikke forlat frisørstolen med uklippede extensions. Det holdt jeg å å gjøre, men ble snakket til fornuft. Så klart det er gøy med nytt, langt hår, men det ser utrolig fake ut hvis man ikke klipper det til litt.

1 Comment

  • Reply modowy.top 12. mars 2024 at 17:12

    Wow, wonderful weblog structure! How long have you ever been running
    a blog for? you made running a blog look easy. The full look
    of your web site is magnificent, as neatly as the content material!
    You can see similar here sklep online

  • Leave a Reply