Uncategorized

svar på spørsmål, del 2

27. mai 2010

Ida og leserne

Hei Ida. Jeg har fått inntrykk av at du blir brydd av å møte lesere i det virkelige liv, stemmer det?

Ikke i det hele tatt. Jeg blir irritert av folk som hvisker og stirrer uten å komme bort og hilse og si hei. Det er aldri ålreit at folk bare hvisker og tisker, jeg kan jo aldri vite om det er fordi noen kjenner meg igjen for bloggen eller om det er fordi jeg har dopapir sittende fast under skoene. Skjønner? Å møte lesere er noe av det koseligste som finnes, er bare takknemlig : )

Leser du det vi skriver til deg på Facebook?

Jeg prøver. Men det er ikke så enkelt å få med seg alt, for det er mye spam i innboksen min på Facebook. Et eksempel er lesere som tenker så mye på meg at de må sende meg en melding i minuttet.

Hvorfor oppretter du ikke en fangruppe på Facebook?

Jeg tror jeg har en gammel, nedstøvet Idawulff.com- gruppe på Facebook, haha! Dere kan jo melde dere inn i den her, show some løøøv!

Hei Ida Wulff, husker du meg? Møtte deg i Arendal i sommer på et kjøpesenter med Idabestis!

Klart jeg husker! Kom rett ut fra dusjen og skulle handle noe å ha på meg. Var ikke akkurat klar for et bilde, men alt for leserne, haha! : )

Ryktene…

Hva er greia med deg og Bjørn Johan Muri?

Enkelt og greit: en venninne av meg som han har flørtet litt med lagret nummeret på telefonen min en gang, jeg var uheldig og havnet på nummeret hans da jeg deltok på SMS- rullett. Jeg har snakket med BJ om det og forklart hele saken. Han syns visst bare det var «morsomt», jeg syns det var pinlig. Spesielt ettersom jeg hører rykter om at det diskuteres på radio at jeg skryter på meg å ha hatt sex med han. Vel, nå skryter jeg på meg at jeg aldri har møtt han en gang : )

Er det sant at du har sjekket opp Paradise- Carl?

Hehe. Alle som kjenner meg, vet hva slags menneske jeg er eller i det minste hva jeg står for, vet 110% sikkert at det IKKE stemmer.

Stemmer det at du har silikonpupper?

Nei.

Musikk, film og tv

Kan du si 3 band du liker?

TRE?!? Det er jo ikke mulig. For tiden hører jeg ikke på noen bestemte band, men mest enkeltsanger fra her og der. Men band som har ligget nært mitt hjerte lenge er band/ artister som Depeche Mode, Royksopp, Seigmen, Moby, Marilyn Manson, Zeromancer, Nine Inch Nails, Placebo, LIL WAYNE<3, Jay-Z, Alicia Keys, Kanye West, Jack Johnson, Enrique Iglesias(haha), Uffie, Miss Harmonica, DJ Earworm, La Roux, Melody Club, Eminem, Robyn, Coldplay, 50 Cent, Nelly Furtado, Briskeby, Nik&Jay mm.

Beste konsert du noen gang har vært på? Dårligste?

Min første ordentlige konsert var KoRn i Oslo Spektrum, hehe, det var jo utrolig gøy. Men Seigmen på Slottsfjellfestivalen var stooort. Dårligste må være Iron Maiden på Valla Hovin. Har aldri vært fan av maiden, og kjedet meg så mye at jeg satt bakerst i salen og halvsov. Dette bildet er fra min 2. Marilyn Manson konsert, den var forresten også ganske kul ettersom jeg stod så nærme. Å stå klint inntil gjerdet foran er oppskrytt, jeg pleier å stå foran gjerdet, jeg.

 

 

Hva ser du på TV?

Jeg har alltid hatet å sitte stille og se på tv, men i det siste har jeg faktisk begynt å like et par ting. Har alltid ment at det er tortur å se på programmer hvor folk sitter og gauler av latter i bakgrunnen, men nå er jeg blitt forelsket i Kongen av Queen og Two and a Half men. Ellers ser jeg på nyheter når det passer seg.

Yndlingsfilm?

Alltid like vanskelig. Den beste filmen jeg har sett nå nylig er i hvert fall Precious, som jeg skrev om for litt siden.

No Comments

Leave a Reply