Uncategorized

svar på spørsmål, del 3

27. mai 2010
Diverse

Hvem er den kuleste kjendisen du har møtt?

BRIAN MOLKO! Vokalist i Placebo. Jeg har tilbedt han siden jeg var nyfødt (15 år gammel eller noe), og skulle se han på Quartfestivalen i fjor. Jeg fikk se alle konsertene fra VIP- området, og etter en konsert, SATT HAN PLUTSELIG I GRESSET BAK MEG! Jeg snur meg vanligvis ikke etter folk jeg har sett på TV og lignende, men Brian Molko er en legende. Min «anonyme» venn, hehehehe, satte seg ned med Molko, slo av en prat og begynte å råkline med han. Da var jeg greit misunnelig.

 

Hvorfor må du godkjenne kommentarene før de kommer ut? Sletter du negative kommentarer?

Jeg sletter ikke negative kommentarer, nei. Bare hvis de er rettet mot vennene mine eller andre mennesker som ikke har valgt å vise seg fram via blogg. Jeg har på kommentargodkjenning så jeg skal få lest alle kommentarene. Hvis folk kommenterer på gamle innlegg får jeg jo ikke lest dem med mindre jeg må godkjenne dem. Derfor : ) Disrespect til bloggere som kun publiserer positive kommentarer.

Hva syns du om at Trine Grung refser deg om dagen?

Trine kaller meg snuppa og spør meg støtt og stadig om vi skal ta en kaffe, så det tar jeg meg ikke nær av. Alle må jo gripe sin mulighet for litt oppmerksomhet, så om hun vil gjøre det ved å pisse litt på meg, så er hun hjertlig velkommen til å gjøre det 😉

Har du det kjipt etter alt bloggdramaet som har vært de siste dagene?

Langt i fra, jeg har det helt fantastisk! Det er jo dette som er gøy. Vil man ikke ha oppmerksomhet og blest, kan man skrive dagbok i stedet.

Har du noen piercinger?

Nei, men jeg har hatt i leppa og nesa. LOL.

Hvorfor bruker du ikke pengene på fettsuging i stedet for Restylane?

Godt spørsmål. Hvorfor går du ikke i terapi i stedet for å sitte og lese bloggen min, noe som tydligvis får deg til å føle deg så kjip at du må rakke ned på andre mennesker?

Kan du fortelle litt om hva du tjener på bloggingen? Leste i et blad at du tjente over 100.000 kr hver uke, stemmer det?

Hvilket blad bør sparke en journalist? Hadde jeg tjent 100.000 kroner i uken på blogging hadde jeg levd et litt annerledes liv enn det jeg lever nå. Varierer veldig hva jeg tjener på bloggen, mellom 30.000 0g 70.000 i måneden på annonser, og så litt på andre ting jeg gjør ved siden av.

Hvor er det mulig å møte på deg?

Hjelp, sånt tør jeg jo ikke å svare på! Er ikke så fan av folk som ligger og venter på meg i busker. Neida, jeg bare tuller. Skriver ofte på bloggen hvis jeg skal på noen arrangementer, så det er jo bare å følge med… *biter negler*

Hvorfor har du nesten bare homofile kamerater?

Du samler på glansbilder og frimerker, jeg samler på homser. Neida. Jeg vet ikke? Det ble bare sånn etter at jeg flyttet til Oslo. Altså, jeg deler ikke vennene mine opp i homofile og heterofile, jeg ser på dem alle som likestilte mennesker og ikke minst venner. Legningen til en person har aldri noe å si for meg, men når vi først er venner, bringer det jo mange morsomme historier og meninger på bordet : )

Hva er yndlingsmaten din?

Tapas, nachos, sushi, enchiladas, taco, hvitløksmarinert scampi, det meste av grillmat. MMM.

No Comments

Leave a Reply