Uncategorized

ta dem på alvor…

27. mai 2010

Jeg har funnet noe som har forandret livet mitt. Haha, ikke fullt så dramatisk da. Og tingen jeg har «funnet» har jo vært foran nesa mi hele livet, jeg har bare ikke tenkt over at det faktisk funker, det var liksom sånt de brukte på film i gamle dager for å se sofistikerte ut da de sov. Eller noe.

Men, SOVEMASKE! Jeg har aldri sovet så godt i hele mitt liv som jeg gjør nå etter å ha begynt å bruke den. Det er jo lyst nesten døgnet rundt nå, så deilig å kunne ha det helt mørkt når det er snorketid. Jeg våkner riktignok opp med verdens verste sveis og lysømfiendtlige øyne, men det er så verdt det. Ingenting er som en god natts søvn!

Er det fler enn meg som dekker ansiktet for å sove litt bedre? Tar gjerne i mot andre gode sovetips, hehe. Nattesøvn er luksus for en som bor i et lyskryss og et par etasjer over to sjapper hvor alle kjøper nattmaten sin.

Vurderer å flytte TV’en ut av soverommet igjen. Og så vurderer jeg å bli kvitt alt rosa og femi i leiligheten, begynner å friste med en litt clean svart- hvitt- stil. Hva tror dere?

No Comments

Leave a Reply