Uncategorized

det er ikke bare bruno som får babyene sine i posten

28. mai 2010

Jeg fant en nødløsning. En kjoletopp jeg kjøpte på Gina Tricot for 29 kroner på salg en vinter for to- tre år siden. Den er bare SÅ Prada liksom, love it! Herregud. Jeg er nødt til å ta med meg en halv million til London og oppdatere garderoben, krysser fingrene for et mirakel.

Ler meg forresten i hjel av hva en time på badet kan gjøre. Jeg så så GRUSOM ut da jeg kom hjem i dag, så måtte jo bare ta før- og etterbilde:

Egentlig rart at det fantes heterofile gutter før sminken var oppfunnet. Jaja, det finnes vel mennesker som er supervakre uten sminke òg.

Har med meg min nye Marc Jacobs i dag, er superfornøyd. Dere husker kanskje de to veskene jeg kuppet på en budrunde på Trendbazaar.no? Marc og Mulberry har begge kommet trygt fram i posten, og blitt tatt veldig godt i mot.

No Comments

Leave a Reply