Uncategorized

det fulle skapet er tomt

28. mai 2010

God dag lesere, god dag solskinn og god dag forbanna klesskap. Dagen startet bra med litt farting rundt omkring, frokost på Evita og så videre, men nå som jeg skal begynne å fikse meg til kvelden går det bare èn vei. Jeg kan ha så mye klær at klesskapet sprenger, det ser uansett like tomt ut når jeg skal finne noe å ha på meg. Jeg vet at jeg har minst ti brukbare antrekk, men i speilet ser det bare helt malplassert og feil ut. Nok en gang føler jeg for å gå naken.

Tror jeg må ansette en staff som befinner seg i leiligheten min 24/7. En designer, en syerske, en stylist, en makeup- artist og en frisør. Gimme gimme!

Jaja, nå får jeg hoppe i dusjen. Om jeg skal gå kledd som en boms får jeg i hvert fall være ren og pen.

No Comments

Leave a Reply