Uncategorized

fanpost

29. mai 2010

Fikk nettopp denne i mailboksen min. Skal begynne å poste fanpost på bloggen oftere, hehe, jeg er jo ganske flink til å kun poste det negative.

Nå er det noen statistikker som har klikka her. Men jeg fikk i det minste føle meg fullkommen igjen, for livet mitt er jo virkelig bånn i bøtta når jeg ikke er nr. 1. Jeg pleier å ligge i fosterstilling og grine mens jeg kutter meg på ostehøvelen HVER dag!

Ellers har jeg feiret livet med en frozen yoghurt siden sist. Finnes ikke bedre!

Hva kvelden bringer er jeg ikke helt sikker på enda. Er invitert på mye rart og har egentlig invitert folk hjem til meg, men formen er så dårlig at det ser mer ut til at det blir armkrok, Grand Prix og hjemmelaget mat i kveld.

Jeg kan ikke fordra Grand Prix, men av en eller annen grunn må jeg jo nesten følge med! Har jeg noen fanatiske lesere? Hvem heier dere på i kveld, tror dere Norge klarer å dra seieren i land enda en gang? Det hadde jo egentlig vært best om det ikke skjedde, det er så sykt mye mennesker i Oslo om dagen. Da jeg satt på trikken i stad satt det noen og snakket tysk bak meg, det hjalp ikke akkurat på fyllesyken.

No Comments

Leave a Reply