Uncategorized

naboen, latter og ozzy

29. mai 2010

Jeg er ikke dritglad for at naboen har fått seg nytt stereoanlegg og i tillegg lært hvordan man skrur opp bassen. Stueveggen min vibrerer som et levende kondomeri, og det er nesten så jeg kjenner lyden trampe meg på brystet. Dessuten har denne naboen plassert 98 pappesker som lukter svakt av banan i gangen, jeg tror jeg klikker. Men alt handler selvfølgelig om å være den søte, snille naboen som ingen legger merke til. Men man skal ikke se bort i fra at jeg manner meg opp med en flaske vin i kveld, og går og banker hardt på døra. Så skal jeg sparke i stykker stereoanlegget, kaste banankasser på mennesket som bor der – og så spørre hvordan det går ellers og om han/hun trives i leiligheten. Herregud, håper det ikke er en kjekk «han».

I går var jeg på Latter og så Great Garlic Girls! Der var det Grand Prix- stemning, alt handler jo om Eurovision om dagen! Men jeg likte showet, jeg. Og jeg likte vinen, og jeg likte selskapet. Etter showet koste vi oss litt i bakgården på Latter, før vi spaserte ned til en båt på Aker Brygge som inneholdt vin, vin og atter vin. Etter mange timer i båten bestemte vi oss for å dra tilbake på Latter, men der var det så fullt at det ikke gikk an å dra den innpåslitne stringen ut av rumpa en gang. Jeg ble påspandert et glass vin, men en irriterende formfull kvinne deiset det i bakken med høyre pupp. Drittkjerring! Det tok en halvtime før jeg forstod at det var konsert, og at det var derfor folk stod bom stille. Og så dro jeg hjem. Og nå ligger jeg her, mens øyenvippene mine ligger igjen i sovemaska. Åååh, skulle ønske jeg var Ozzy Osbourne i stedet, selv om han hoppet rundt på scenen som en påkjørt frosk da jeg så han sist.

Haha, sjekk ut denne videoen. Jeg hadde seriøst tissa på meg om dette hadde skjedd meg:

No Comments

Leave a Reply