Uncategorized

tilbake med overdreven livserfaring

1. juni 2010

Har du glemt å blogge, Ida? Åååå, fader, jeg glemte helt at jeg hadde en blogg. Har jo vært så opptatt av solskinn, sommerfugler og ikke minst av å le at jeg helt har glemt å fly hjem til redet og mate mine sultne lesere.

Så nei, mitt fravær skyldes verken fredsmegling med kongobongo eller et nytt Afrika- besøk, jeg har rett og slett bare…

… Vært i parken. Ti gutter, to Idaer. Gjett hvem som var best i kubb. Jeg. Selv om vi tapte, da.

… Prøvd å ta vare på utseendet mitt. Men så innså jeg for første gang i mitt liv at man ikke blir pen av ansiktsmaske. Hva er greia med det, liksom. Man har jentekveld, hjemmespa eller whatever, tar ansiktsmaske og tror man skal se ut som en ferdig photoshoppa reklameplakat når gørra er skylt bort. Mission failed!

… Laget og spist Taco a la Ida for to. Innebærer blant annet å legge ingrediensene i cocktail- glass.

Ååå, jeg skulle ikke fått lov å ha en blogg. Kanskje jeg burde begynne å gå litt mer på eventene og festene jeg får invitasjoner til, jeg har bare festing og pynting litt oppe i halsen. Det er jo sommer, og da er det meningen at vi skal gå og svette på stranda eller i parken. Feste kan vi gjøre til høsten.

No Comments

Leave a Reply