Uncategorized

fra skjerm til seng

2. juni 2010

Whatsap, people! Det nærmer seg BLOGGCAMP 2010 i Kristiansand! 25.-28. juni er dagene som høres så overdrevent nerdete ut, men jeg kommer ikke unna at bloggcamp i fjor var noe av det mest fantastiske jeg opplevde i sommer. Jeg lo overdrevent mye, fikk overdrevent gode venner og savnet campen overdrevent mye i ettertid. Skikkelig overdrevent, altså.

Bloggcamp er stedet hvor bloggere går fra lese om hverandre på skjermen, til å sitte sammen rundt et bål, sove ved siden av hverandre, danse sammen, ta en øl sammen, rett og slett til å bli ordentlig kjent med hverandre. Jeg anbefaler virkelig alle å ta turen, arrangementet er helt supert.

Thomas Moen er mannen bak arrangementet, og det at jeg har gått hardt ut mot blogg.no/bootstrap stopper meg ikke fra å dra. På bloggcamp legger jeg ned stridsøksa, det skal ikke handle om penger, lesertall eller DEN delen av blogging i det hele tatt. Men jeg jo bare få med meg pappaen til Voe på nattklubb, da. Ettersom han kommer, mener jeg. HEH HEH…

I fjor fikk alle «toppbloggerne» sponset flyreise og hotell, i år er det andre boller som gjelder. TAKK OG LOV FOR DET! Alle stiller likt, og det blir superfestlig på campen. Daniel, Marius og jeg skal kjøre stil med en fancy BOBIL! Først skal vi innom Sverige på harrytur, haha, jeg gleder meg så sykt. For en nerdete, harry og fantastisk tur det blir.

KOMMER DU PÅ BLOGGCAMP 2010? Kjøp billett her. Bare litt over 400 billetter igjen!

Håper Julia kommer, vi hadde det utrolig gøy sammen. Gode venner siden <3

Fag- hag! Haha, gutta mine. Blir helt sentimental av å se på bildene fra i fjor.

Og det ble liv…

No Comments

Leave a Reply