Uncategorized

fortsatt barnevakt

5. juni 2010

Det har snart gått et døgn, og lillebror og jeg lever fremdeles sammen i fred og harmoni. Bortsett fra at han er så sykt treg, og mister søpla på bakken. Og så akkurat den dagen hvor søpla inneholder masse krimskrams fra kattedoen. JAJA. Jeg har lært meg å tilgi.

Å være barnevakt for en mindreårig innebærer selvfølgelig å holde dette lille barnet langt unna alkohol. Så vi skal en tur til Asker, av alle steder, og være sosiale med forhåpentligvis blide og hyggelige mennesker.

Det er forresten skikkelig deprimerende å være sosial med så lang ettervekst som jeg har nå. Dritt. Kanskje jeg også skal bli superfreak og gå med hatt.

Mil etter mil….

Lasse og Bella har funnet tonen, så sammen tar de av seg pelsstellet. Deilig med en assistent, kanskje jeg skal ansette han på fulltid. Siden jeg er så travel med å sove og blogge……

Nei, nu er det på tide å hoppe i tøyet! Me bloggast!

No Comments

Leave a Reply