Uncategorized

ready for my worst nightmare

7. juni 2010

Gjett hva jeg har til felles med denne gjengen:

(Bilde fra filmen «Død snø»)

Jo, vi skal noe så hyggelig som å dra på Tusenfryd sammen i morgen. Men vi skal ikke spise sukkerspinn og le oss i hjel på en berg og dalbane akkurat, vi skal noe mye skumlere enn som så. Jeg er så heldig å ha blitt invitert på pressevisning av et nytt «spøkelseshus» som heter Nightmare på Tusenfryd.

Jeg GRUER meg. Jeg klarer ikke å se Scary Movie- filmene uten å tisse i buksa og gjemme meg bak en pute, så her er det ingen tvil om at jeg skal skjelve i buksa og bite i den dyre manikyren min, haha.

Dere har kanskje sett 3D- film. Vel, Nightmare- karusellen er i 5D! På en måte. Her spilles det på alle sanser, og det er til og med lukter og mennesker der inne som skal gjøre det hele ekstra creepy. For meg som tror på spøkelser og alt det overnaturlige blir jo dette som å komme til helvete, men fy søren så gøy det blir!

Nå leste jeg på Tusenfryd sine sider at alle blir utstyrt med hver sin revolver så man kan beskytte seg, passer meg midt i blinken : )

Jeg bor ikke akkurat ti timer unna Tusenfryd, men takket likevel ja til å bo på Thon Hotell i Ski. Jeg elsker å bo på hotell, og spesielt med Idabestis! Så nå skal jeg pakke både bag og Idabestis, og gjøre meg klar for både skrekk, gru og rock n roll i morgen : ) Livet som blogger er GOOD.

Kommer dere til å tørre å prøve den nye Nightmare- attraksjonen?! Er det bare jeg som er overlegent redd for sånne ting?

No Comments

Leave a Reply