Uncategorized

vi satt på huk

7. juni 2010

Jeg var på Huk i går. «Badestranda» Huk i Oslo. Og jeg forstod raskt hvor navnet har sitt opphav. Det var jo faen meg så lite og trangt at vi nesten måtte sitte på huk, bokstavelig talt. Sandstripa var sånn cirka tre meter lang, og vi måtte nøye oss med å ligge på noen stein som lignet på kull. Jaja. Det var i det minste god mat og fint vær, men jeg kjenner at jeg savnet strendene i Tønsberg. Ahh, Norges hawaii!

I dag var jeg «tidlig oppe» for å følge lillebror ned til byen hvor han skulle møte klassen sin. Deretter var jeg på møte, lunsj, møte, og nå sitter jeg hjemme og slapper av litt før jeg skal på’n igjen. Er så trøtt at jeg holder på å legge meg i fosterstilling og sovne på et blunk, men jeg får vel heller kaste i meg en kaffe før rumpa skal ut og rulle i gatene.

Småbrent etter gårsdagen, jeg tror solkrem er mer kreftfremkallende enn selve sola, hihi : )

No Comments

Leave a Reply