Uncategorized

adore dior

8. juni 2010

Åh hjelpe. Klokka er åtte, og jeg er så trøtt at jeg holdt på å anvende kattetoalettet i stedet for mennesketoalettet. Har så hardt for å forstå hvordan folk kan stå opp så tidlig (og enda tidligere) hver dag, og fremdeles være i godt humør.

Men nå skal jeg snart på Tusenfryd og oppleve Nightmare- attraksjonen, så jeg er absolutt ikke i dårlig humør! Blir en spennende morgen, før det skal slappes av på hotellet med Idabestis, ingenting å klage over.

I går kveld var jeg på kino og så Sex and The City 2. Som de fleste andre jenter er jeg medfødt den obligatoriske kjærligheten for SATC, men kan ikke si at filmen var noe mer enn helt grei. Jeg elsker fremdeles jentene, klærne, dialogene og alt jeg kjenner meg igjen i, men det hele ble egentlig to og en halv time med reklame for alt fra Pringles og biler til Dior. Men alt i alt, sjarmerende film!

Må si jeg savnet å være med jentene da jeg så den. En skikkelig jentetur snart er faktisk på sin plass. MEN, hva syns dere om filmen?

No Comments

Leave a Reply