Uncategorized

en liten oppdatering

8. juni 2010

Hei igjen! Jeg sitter fortsatt på hotellet med en laptop og blogg som ikke er min. Har snakket med foreldrene Wulff og kontaktet alle mennesker jeg har kommet over av Tusenfryd sine kontakter :/

Først nå fikk jeg et ordentlig svar fra Tusenfryd, noe som bare gjør det hele mye sprøere. Hehe. Vet ikke om dere kan lese den lille skriften, men de sier bla. annet at de har satt et medium på saken. Jeg tror ikke på at det befinner seg så veldig mye åndelig mellom himmel og jord, så for meg virker dette bare som en stor joke. Hva skjer? Hvis du ikke dukker opp eller gir lyd fra deg snart Ida, kommer jeg til å terrorisere bloggen din og hele Macen. Haha. Har du stukket av til utlandet med en eller annen slesking med bart? 😉 Her er mailen fra Tusenfryd, til dere som tror at det er jeg som sitter og finner opp hele greia.

No Comments

Leave a Reply