Uncategorized

hei alle lesere!

8. juni 2010

Idabestis her! Eller Ida Helene som jeg egentlig heter. Som dere kanskje har fått med dere var Ida Wulff og jeg på en forhåndsvisning av attraksjonen «Nightmare» i dag. Meningen var at vi skulle dra til hotellet etter morroa, men da jeg kom ut av spøkelseshuset, fant jeg ikke Ida noen steder.

Kom akkurat tilbake til hotellet, og har prøvd å ringe Ida 1646046 ganger, men tlf er ikke til å nå. Syns selvfølgelig det er litt rart at hun ble helt borte, trodde først det var en spøk ettersom vi var inne i et psyko skummelt spøkelseshus, men etter noen timer begynner jeg selvfølgelig å lure.

Så ville bare informere dere om at det derfor blir lite blogging fra dagen, og at jeg har kontaktet Tusenfryd og et letemannskap skal ta seg av letingen, ettersom det stengte nå kl 16.00. Håper alle som kjenner Ida kan hjelpe meg å prøve å få kontakt og hvis noen skulle se henne, si ifra! Ida, sitter på hotellet og venter på deg.

No Comments

Leave a Reply