Uncategorized

jeg er tilbake

9. juni 2010

Hei til sinte lesere, oppgitte lesere og ikke minst bekymrede venner og lesere. Jeg er tilbake : ) Jeg har verken vært på Bahamas med en slesk fyr eller trengt noen bloggpause, jeg har hatt et uforglemmelig døgn jeg ikke trodde var mulig. Hvor jeg har vært og hva som har skjedd velger jeg å holde for meg selv inntil videre, i hvert fall inntil jeg har pratet med Tusenfryd om det.

Men jeg har både vært vettskremt og hatt det kjempegøy, og jeg er i god behold. Bare utrolig sliten, stygg og soveklar, så nå skal jeg sende en mail til Tusenfryd om den syke opplevelsen jeg har hatt, og ellers bare kose meg med stakkars Idabestis som var innstilt på hotellkos sammen. Hun ble visst sittende alene en stund og bekymre seg litt.

Jeg utfordrer alle mine lesere til å prøve Nightmare- attraksjonen som jeg var på pressevisning for på Tusenfryd, kanskje dere blir bortført av noe sånt:

Hehe, nå skal jeg ta meg en dusj og komme meg litt til meg selv. Er blitt skikkelig dårlig, hver gang jeg svelger kjennes det ut som om noen banker meg i hodet med en hammer.

Jaja, venter spent på hva Tusenfryd har å si om saken!

No Comments

Leave a Reply