Uncategorized

nobody knows

9. juni 2010

Ingen vet hva som skjedde på Tusenfryd, utenom meg selv som har en viss anelse. Jaja. Som en plaster på såret for at jeg ble «oppholdt» har jeg i hvert fall fått sesongkort til meg selv og Idabestis, og 40 billetter jeg kan dele ut til venner og blogglesere! 20 billetter vil altså bli delt ut her på bloggen, som en liten unnskyldning for at jeg forsvant, hihi. Sier i fra når det er konkurransetid, eller hva det nå blir.

Beklagelse fra Tusenfryd på mail:

Uansett, før jeg… Forsvant? Blir litt rart å si det, men likevel: før jeg forsvant, hadde jeg det kjempegøy på Tusenfryd. Koste meg på pressevisning for alle tok bilder av Idabestis og håndhilste på henne i stedet fordi de trodde hun var meg (hihi), og ikke minst på en liten karusellrunde med Idabestis, Jenny og Jeppe.

Får vel ta som et kompliment at Aftenposten trodde hun til venstre var meg ; )

Fanklubb nr 1. Lurer på hvor mange stygge bilder som finnes av meg der ute!

Den nye spin spider- karusellen var HELT rå. Jeppe hadde litt nerver, men de gikk fort over. Dakar.

Fanklubb nr 2. Hun lille tok bildet av meg i spin spideren, måtte kameraet hennes døøøø!

Jenny hadde ti ganger så mange fankubber som meg. Greit nok egentlig, siden hun har et par talenter og sånt, men det tok kaka da Idabestis skulle ta bilde av MEG. MEG MEG MEG. Se på dette bildet, det er da ikke MEG. Faen, tenk hvis Idabestis egentlig er fan av Jenny i stedet for meg. MEG.

Og som om ikke det var nok, så lurte hun meg inn i denne billedrakta, som ble heist mangemangemange tusen meter opp i lufta (cirka). Med meg inni.

Jeg skrek, gråt, sa jeg måtte kaste opp og holdt på å besvime, og jeg truet til og med Idabestis med å avbryte vennskapet og drepe henne etterpå. Men hva gjorde hun?

Hun slapp tråden, og vi falt i strikkedøden. Jeg døde. Shitttt.

To rullende ettervekster. Gøy så lenge det varte, i hvert fall : )

No Comments

Leave a Reply