Uncategorized

innvandreren skal hjem

10. juni 2010

Jeg er vel kanskje ikke direkte innvandrer siden mammas side er norsk, men jeg kom ikke til Norge før i fire-fem årsalderen. Jeg kom fra røde pølser, ostehaps, giftig salami og Mathilde- sjokolademelk, fra Danmark så klart. Verdens beste land å bo i. I følge meg, i hvert fall. Jeg har aldri likt Norge noe særlig. Jeg ser på Norge og Danmark i forhold til hverandre en smule slik:

Norge er liksom så kjipt og firkantet på alt, mens Danmark er litt mer fargerikt og rundere i kantene. Enig? Jeg trives i hvert fall best i Danmark.

Så derfor passer det jo uhyre bra at jeg reiser til København I MORGEN! Sammen med tre gode venner, for å besøke min kjære Selma som har bursdag på lørdag! Vi får nok noen fine dager med masse gøy. Skal blant annet på tivoli, jeg blir aaaldri lei av tivoli.

Dere vet hvor mange verdensproblemer jeg står ovenfor hver dag. Nå har det dukket opp enda et. Vi skal nemlig bare reise med håndbaggasje, og alle livsviktige ting som parfyme, foundation, shampoo, balsam, hårspray og rusbrus er jo FLYTENDE! What to do. Så nå har jeg sittet og regnet sammen alle flaskene jeg skal ha med og stappe oppi en sånn zip- pose, så jeg håper det ordner seg. Jeg drar heller hjem hvis jeg ikke får lov å ta med meg parfymen min.

En god grunn til å ta vare på alle testshampooer man får.

Og forresten. Her om dagen spiste jeg middag med Knut, og han hadde meg som bakgrunnsbilde på iPhonen sin. Sånt blir jeg meget rørt av, se bare her!

Knut vet mer om meg enn jeg selv gjør, så vi kan vel konkludere med at han er min største fan, og ikke minst min søteste fan!

No Comments

Leave a Reply