Uncategorized

«kåt liten rævslikker»

10. juni 2010

I dag har jeg sett noe som provoserte meg kraftig. Jeg vet at jeg ikke er det snilleste og stilleste lammet på beitet og at jeg ytrer en del meninger her på bloggen som kan gjøre folk forbanna, men det å skrike stygge og usaklige ting etter folk på gata er bare noe man IKKE gjør.

Jeg var på vei hjem fra et møte for litt siden, og plutselig hører jeg en godt voksen guttegjeng på tre-fire stykker rope en hel del grove og krenkende ting over til andre siden av veien. Og hvem går der? Jo, blondinen som vant Paradise Hotel er ute og lufter sin mikroskopiske hund med en venninne.

Sånt er ikke greit. Jeg er ikke overbegeistret over Paradise Hotell og forstår enda mindre hvordan folk får seg selv til å melde seg på, men alle er mennesker, og det å rope ting som «uuu, er du en liten kåt rævlsikker du da» til noen, er noe HELT annet enn å gå bort og kritisere folk for måten de har gjort seg offentlig på.

Ble bare så sjokkert at jeg holdt på å slå den tunge jenteveska mi rett i trynet på han som ropte høyest. Han ble sikkert voldtatt av en ond stefar da han var liten eller noe, han kan i hvert fall ikke ha det bra med seg selv. Tommel ned for slike mennesker.

No Comments

Leave a Reply