Uncategorized

skal man være blond, så skal man være blond

10. juni 2010

Jeg var så traust og fæl på håret, og egentlig ellers også, så jeg kunne ikke gjøre annet enn å ta meg turen til Jan Thomas Studio og freshe opp litt i dag. En kjempeflink lærling med navn Binayi i samarbeid med Christopher fikset etterveksten min som bare det, så nå er jeg tilbake til å være deeeilig blondie, hehe. Kjempefornøyd!

Alltid like god stemning i salongen, spesielt når Christopher er around. Skål for at vårt brorskap aldri ender, hehe. Christopher og hans to nydelige kusiner har forresten startet et nettmagasin som du nesten kan bli vakker av å se på, sjekk SPALTET!

En litt sløv blondie.

Christopher ser pupper alt for sjeldent. Fy å fy!

<3

Til min store forskrekkelse begynte jeg å snakke om mørkere hår da jeg satt i frisørstolen i går. Jaja, det er vel et tegn på at jeg sakte men sikkert modner….

No Comments

Leave a Reply