Uncategorized

vil du sitte på? jeg har ikke lappen, og jeg har drukket to glass vin

10. juni 2010

Bella er trygt plassert hos min kjære Ida Aas, og jeg er klar for Danmarkstur. Magen er klar for bajer og sjokoladepålæg. Hodet er klart for et titalls karuseller. Føttene er klare for høye hæler. Rumpa er klar for et trangt skjørt. Håret er klart for å bli slått ut. Ida er klar for en helg med evig moro.

Jeg blir hentet klokka 6 i morgen tidlig. Herregud. Ingen er vel i stand til å styre et fly så tidlig? Jeg føler meg egentlig ikke helt komfortabel med å sitte i et fly som blir styrt av en person som har stått opp klokka 3 for å komme seg på jobb. Det er det samme som å sitte på i en bil hvor jeg er sjåfør etter to glass med vin. Og jeg har ikke lappen en gang.

Men hvis flyet får meg trygt fram, skal jeg være fornøyd. Nå må jeg legge meg for å få et par timer på øyet, før jeg skal stå opp og krølle hår, sminke pitbull- trynet og finne noen filler å slenge på kroppen. Jeg liker å se bra ut når jeg skal ut og fly, sånn at en eventuell jobb for et begravelsesbyrå blir litt enklere. Syns man skal ha respekt for mennesker som jobber med døde mennesker.

God nattus!

No Comments

Leave a Reply